Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

ВТОРО МЕЖДУУЧИЛИЩНО ОНЛАЙН СЪСТЕЗАНИЕ „DESIGNPАCK” 2024

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

📚 С огромна гордост ви съобщаваме, че нашата прекрасна Николета Кокиногени от 11А клас, спец. „Рекламна графика„, спечели второ място на Второто междуучилищно онлайн състезание „DesignPаck” в категория „Дизайн„! Александър Бързачки от същия клас и специалност, получи похвала за за много достойното си участие. Аплодисменти и за г-жа Прокопова за подкрепата при осъществяване на проекта и участието в престижния конкурс.

💻 Състезанието се проведе на 18.04.2024 г. (четвъртък) в ПГАТ „Ц. Церковски“ – гр. Павликени и в него се състезаваха ученици и училища от цялата страна. Николета се представи отлично в категория „Дизайн“, където сътвори дизайн на кутийка за дъвки с вкус на лайм, мента и касис.
🏆 Връчването на грамотите на отличилите се участници бе на 22.04.2024 г. (понеделник) в Химикотехнологичен и металургичен университет (ХТМУ) – София. Грамотите са еквивалентни на оценка „Отличен“ (6) на предварителен кандидат-студентски изпит или състезание. С получената отлична оценка, Николета може да участват в класирането за специалност „Дигитални и конвенционални печатни технологии и дизайн“ (в редовна или задочна форма на обучение) в ХТМУ-София.

💎 Браво, Николета и Александър! Целият екип на ПГТЛПБлагоевград се гордеем с вас и ви пожелаваме много бъдещи успехи и реализирани мечти!

ГАЛЕРИЯ

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни