Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

АБИТУРИЕНТИ 2024 – ОБРЪЩЕНИЕ НА Г-ЖА ДИМИТРИНА ИВАНОВА

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

🌹 Уважаеми, абитуриенти! 🌹

🌸 Благодаря от сърце за прекрасните емоции, разговори и изненади, с които удостоихте мен и колегите ми на вашия бал! Сега е мой ред да изразя в пълнота емоциите, които ме държат от прекрасната вечер, прекарана във вашата компания.
🌸 Красиви, млади хора, пътят пред вас няма да е лесен. Ще срещнете трудности и предизвикателства, но съм сигурна, че ще ги преодолеете с лекота. Знам това, защото вие сте силни, умни и целеустремени. Имате знанията, уменията и волята да успеете във всичко, което си поставите за цел.
🌸 Не се страхувайте от неизвестното. Бъдете смели, дръзки и отворени към нови идеи. Не спирайте да се учите и да се развивате. Светът се променя непрекъснато и вие трябва да сте в крак с него. Най-важното е да не губите себе си. Бъдете верни на ценностите си, на принципите си и на мечтите си.
🌸 Искам да ви благодаря! Благодаря ви за упоритата работа, за всеотдайността и за ентусиазма, с които се обучавахте през годините! Благодаря ви за създадената атмосфера на приятелство и взаимопомощ! Вие сте чудесен клас и ще ми липсвате много! 💖
🌸 Вярвам във вас! Вярвам, че ще постигнете много красиви и значими неща в живота си! Пожелавам на вас и вашите семейства много здраве, щастие, късмет и успехи!
🌸 На добър час!

С уважение,

ДИМИТРИНА ИВАНОВА

Директор на ПГТЛП „Г. Делчев“, гр. Благоевград

ГАЛЕРИЯ – ИЗПРАЩАНЕ

ГАЛЕРИЯ – БАЛНА ВЕЧЕР

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни