Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

ПРАКТИКА – ТУРИЗЪМ (РИЛСКИ МАНАСТИР)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Ето така премина част от производствената практика на учениците от 10 и 11 клас, специалност „Организация на туризма и свободното време“. Анелия и Франческа от 11 клас съставиха маршрут и запознаха своите учители и съученици с прелестите на родния благоевградски регион. Най-вълнуваща част се оказа еднодневното пътуване до Рилския манастир – едно от най-сакралните и обичани места за всички българи. Нашите млади екскурзоводи ни запознаха с историята на местността и на самата света обител.
Колективът на #ПГТЛП#Благоевград благодари от сърце на г-жа Екатерина Цветкова – музеен работник към манастира, която ни запозна в изключителни подробности с материалната база на манастира и всички негови дадености, превърнали го, освен в духовен, така и в туристически символ на България от най-високо ниво. Програмата завърши с лекция на тема: „Пожари и как да реагираме в извънредни ситуации“. Денят премина в изключително ползотворно и в приповдигнато настроение.
За перфектната логистична организация, изказваме поредни благодарности към професионалистите от Alfatour Blagoevgrad – Алфатур Благоевград в лицето на г-жа Здравка Чимева! Надяваме се да продължим нашето съвместно партньорство и в бъдеще, защото работата с професионалисти е истинско удоволствие. Насладете се на снимковия материал!
ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни