Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

🍷БОЖОЛЕ 2022 – СВЕТОВЕН ДЕН НА МЛАДОТО ВИНО

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
В компанията на колеги от други гимназии, основни училища, местния бизнес и широката благоевградска общественост, почетохме световния ден на младото вино – Божоле. Отбелязването е с цел популяризирането на местния бизнес, запознаването на обществеността с професиите в нашата гимназия и най-вече – реализацията на нашите ученици. Благодарим от сърце на всички, уважили нашия празник!
Събитието бе водено от домакина г-жа Димитрина Иванова, която даде думата на нашите специални гости от Кемпински хотел Гранд Арена, гр. Банско и Zornitza Family Estate Relais & Chateaux, гр. Мелник. Същински кулинарни майстори, които творят красота с всяко свое движение. Учениците ни за пореден път имаха възможността да почерпят опит от най-добрите в бранша, за което изразиха своите благодарности.
„Едно огромно БЛАГОДАРЯ ЗА ВНИМАНИЕТО И ОТНОШЕНИЕТО!“, бяха финалните думи на г-жа Иванова, с които тя даде старт на още по-приятната част от мероприятието. Дегустацията на млади качествени български вина, поднесени с една перфектна храна. Последната, дело естествено на нашите ученици, излязла под вещото ръководство на техните преподаватели по практика.
Насладете се на снимковия материал! Прекрасни почивни дни от целия екип на #ПГТЛП#Благоевград !
ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни