Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

8Б КЛАС ПРАЗНУВА ДВА ПРАЗНИКА – ХЕЛОУИН И 1 НОЕМВРИ „ДЕНЯТ НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ“

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Броени дни преди излизането на всички нас в ел. обучение, страхотните 8Б решиха да празнуват не един, а цели два празника – популярният сред техните връстници Хелоуин, съчетан по един страхотен начин с големият общобългарски празник – 1 ноември (Денят на народните будители). Идеята бе прегърната веднага от техния класен ръководител г-жа Зорница Еленкова, която насърчи учениците си да се чувстват максимално свободни в идеите си.

По този начин се роди нещо страхотно. Учениците изненадаха класната си с страхотна презентация, целяща да покаже атрактивността на католическия Хелоуин и огромната значимост на 1 ноември за нас като народ. Празнуването на двойния празник се случи в компютърния кабинет в сградата на училището, който позволи на 8Б да разгърнат в максимална степен реализацията на идеята си.

Целият колектив на ПГТЛП „Гоце Делчев“, Благоевград отправяме сърдечен поздрав към 8Б. Продължавайте да творите и радвате себе си, вашите родители и нас – вашите преподаватели. Бъдете здрави и все така творчески ориентирани към красивото и стойностно.

Останалите класове и ученици – чувствайте се предизвикани 😉

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни