Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ ВЪВ ВРЪЗКА С ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ ОТ 16.03.2020 Г.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Дните от 16.03.2020 г. са неприсъствени, но учебни. Решението e в резултат на заповед на министъра на здравеопазването, издадена във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и обявеното от Народното събрание извънредно положение, както и с препоръките на Националния оперативен щаб.

В тази връзка, ръководството и учителския колектив на ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, предприема действия по пренастройване на обучението в посока – електронно. За тази цел е създадена група от затворен тип (поверителна) в социалната мрежа Facebook и платформата Microsoft Teams. В същата ще членуват само настоящи ученици в нашата гимназия, като в допълнение за още по-висока ангажираност, каним и техните родители.

Класните ръководители и останалите учители от колектива на училището, имат ангажимент да поканят всички заинтересовани в специално създадената за целта (електронно обучение) група. Всички ученици участват в групата със своите лични профили във Facebook. В същата, всеки преподавател, по съответния учебен предмет, ще има ангажимент да качва учебни материали, които ще способстват за овладяването на материала в тази извънредно сложна обстановка. Администратори в групата са класните ръководители. В случай, че имате въпроси сме насреща!

Доверяваме се на личната ангажираност на всеки един от нашите ученици и техните родители. Обстановката в страната е сложна и динамична. Целият колектив на ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, благодари за Вашата отзивчивост и вяра, че можем и ще се справим. Надяваме се на подкрепа и разбиране. Спазвайте всички предписания за хигиена, дезинфекция и най-вече – ограничаването на социалните контакти. Благодарим за вниманието и отделеното време.

Директен линк към Facebook групата – ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград – ел. обучение

Допълнителна информация:

Безплатни електронни учебници: Просвета, Анубис, в процес на добавяне на още издателства, решили да подкрепят усилията ни.

Учениците разполагат с персонални акаунти от МОН за достъп до платформата Microsoft Teams.

Седмично разписание на часовете:

Час От……до…. Междучасие
1-ви час 09:00 – 09:30 10 минути
2-ри час 09:40 – 10:10 10 минути
3-ти час 10:20 – 10:50 10 минути
4-ти час 11:00 – 11:30 10 минути
5-ти час 11:40 – 12:10 10 минути
6-ти час 12:20 – 12:50 10 минути
7-ми час 13:00  – 13:30  
ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни