Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

ОТЛИЧНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА КРЪГ „ЗНАНИЕ“ (УЧИЛИЩЕ НА ГОДИНАТА 2019 Г.)

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

С интересни въпроси, верни отговори, ентусиазъм и много емоции, учениците от ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, взеха участие в кръг „Знание“, част от инициативата на Община Благоевград „Училище на годината“.

Надпреварата беше открита от Симона Митова, началник-отдел „Образование“. Тя поздрави учениците от името на кмета д-р Атанас Камбитов. Журито, което следеше за регламента, бе в състав Кирил Алексиев, директор на Регионален исторически музей – Благоевград, Соня Кацарска, преподавател по литература и Красимира Хаджикосева, директор на Европейски информационен център „Европа директно“.

Целият учителски и ръководен екип на училището поднася своите поздравления и пожелания към нашите възпитаници, взели участие в инициативата. Пожелаваме им здраве и още много нови постигнати върхове. Гордеем се с Вас!

Продължаваме да стискаме палци на колегите и учениците, заети в работа по подготовката на следващия кръг „Култура“. Нашето представяне е насрочено за 07.05.2019 г. от 09:30 часа. Пожелайте ни успех!

Още по темата:


ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни