Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

ВДЪХНОВИ КОЛЕДА 2018 | ОФИЦИАЛНО НАГРАЖДАВАНЕ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Благодарности към всички ученици, изявили желание и включили се в нашата вече традиционна инициатива – „ВДЪХНОВИ КОЛЕДА“ 2018! Благодарим на нашите страхотни ученици за настроението и съдействието по време на самия конкурс! Надяваме се това, което бяхме подготвили с огромен ентусиазъм и любов с колегите, да Ви е докоснало и накарало да се усмихнете!

Огромни благодарности към г-н Ивайло Златанов (Началник на РУО, Благоевград), че за поредна година откликна на нашата покана и с удоволствие връчи грамоти и подаръци на най-отличилите се в конкурса! Подаръците към учениците бяха тематични, съобразени с направлението в което се изявяват учениците. На всички присъстващи в залата и на Вас пред малките екрани, желаем най-прекрасната и незабравима Коледа и Нова година! Бъдете здрави и благословени! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!

ВДЪХНОВЕНИЕ 🎄

💚 #ПГТЛП, #ГоцеДелчев , #Благоевград, #ВдъхновиКоледа––––––––––––––-ОТКРИЙТЕ НИ:––––––––––––––-🌏 WEB – https://goo.gl/KxnrG3🎨 INSTAGRAM – https://goo.gl/dMQ2Jc✅ YouTube – https://goo.gl/MKSCDZ

Публикувахте от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост-Благоевград в Петък, 28 декември 2018 г.

ФОТОГАЛЕРИЯ

ИЛИ СКАНИРАЙ ТОЗИ КОД


ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни