Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

УЧИЛИЩНА ПАНОРАМА – 28/05/2018

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

На 28.05.2018 г. (понеделник) се проведе тазгодишната „Училищна панорама 2018“, на която родители и ученици по традиция се запознават с дейността и възможностите, които предлагат образователният пазар на гр. Благоевград. Събитието се провежда за шеста поредна година, като на едно място са представени шатри с учебните заведения. Началото бе дадено в 11.00 часа на площад „Македония“

Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, предостави възможността на гостите, посетили нашата шатра, да опитат вкусни коктейлни хапки и домашни трюфели, направени от нашите готвачи. В допълнение на тях, ученици от специалност „Хлебопроизводство и сладкарство“, оформиха интересни кошнички, напълнени със сметана и плодове. Всички тези изкушения, бяха приготвени на място и поднесени с усмивка. Всичко това бе направено в унисон с откриването на нова и актуална специалност – „Кетъринг“ в нашето училище.

Нашите фризьори бяха изключително натоварени, за да удовлетворят желанията за модерна прическа от посетителите. В компанията на своите учители по фризьорство, бяха незаменим тандем, който показа професионализъм и работа в екип в действие.

По традиция, шатрата на нашето училище бе най-посещаемата и атрактивна. За това свидетелства подробният снимков материал, към който Ви правим съпричастни. С достатъчно на брой рекламни материали се надяваме да сме били максимално полезни и информативни за всички гости на нашия щанд.

На 28.05.2018 г. (понеделник) се проведе тазгодишната „Училищна панорама 2018“, на която родители и ученици по традиция…

Публикувахте от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост-Благоевград в Вторник, 29 май 2018 г.
ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни