Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

УЧИЛИЩЕ НА ГОДИНАТА 2018 – „МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ ЗА ВЪЛНУВАЩО БЪДЕЩЕ“

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Под звука на силни аплодисменти и широки усмивки, нашите ученици от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, поднесоха по атрактивен и вълнуващ начин  своя пърформанс в заключителната фаза от инициативата „Училище на годината 2018“, провел се на 10.05.2018 г. в зала „Яворов“, гр. Благоевград.

За да грабнат в максимална степен интереса на журито в залата, екип от ученици и техните преподаватели бяха подготвени с интересна концепция, поднесена под формата на истинска мултимедийна феерия, включваща ефектна видео презентация на училището, кратки видео спотове и галещи ухото музикални теми.

С внимание към всеки аудио-визуален детайл, учители и ученици от ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, показаха и подариха на всички гости в залата своята емоция и професионализъм. Основният лайтмотив на представянето ни беше „МИНАЛО И НАСТОЯЩЕ ЗА ВЪЛНУВАЩО БЪДЕЩЕ“.

На сцената на зала „Яворов“, наши ученици разиграха епизод от нашумялото през годините шоу за имитации „Като две капи вода“. В типичния за Рачков и Зуека (в ролята Росен Миленов и Емил Николов) стил, нашите ученици влязоха в остри дебати с другата важна част от предаването, а именно уважаемото „журе“: Димитър Ковачки (Фънки), Хилда Казасян и голямата изненада – ромският славей Софи Маринова (в ролите съответно: Димитър Щърбов, Радостина Владимирова и Симона Димитрова).

Двете изпълнения, които журито трябваше да оцени бяха поднесени под формата на липсинг на утвърдените хитове на американската тийн звезда Джъстин Бийбър – „Sorry” и прекрасната Поли Генова – „If Love Was А Crimе”. Нелеката задача да бъдат имитирани бе поета от нашите страхотни осмокласници Дамян Грънчарски и Славина Димитрова. За своите изпълнения, Дамян и Симона бяха подготвени в нашата професионална работилница по фризьорство от топ стилистите ни: Валентин Крънчов, Слави Чавдаров, Кристина Гълъбова и Адриана Крънчова. За да охладим и подсладим страстите, по време на шоуто в готварски униформи се появиха и нашите топ готвачи Елена Петрова и Михайл Стоименов.

За пореден път и от тази трибуна, изказваме своите благодарности към организаторите за отдалата ни се възможност да се изявим на такава голяма сцена! Да благодарим на нашите красиви и талантливи деца за неизчерпаемата енергия и желание за изява. Заявяваме смело, че изненадите от ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, тепърва предстоят. Пожелаваме си само здраве! #StayTuned

Под звука на силни аплодисменти и широки усмивки, нашите ученици от Професионална гимназия по туризъм и лека…

Публикувахте от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост-Благоевград в Събота, 12 май 2018 г.
ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни