Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

ЗАВОЮВАХМЕ 3-ТО МЯСТО В ПРЕСТИЖНО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ, ГР. ПЛОВДИВ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

В присъствието на изключително важни гости и изправяйки се пред конкуренция от цялата страна, наши ученици завоюваха престижното 3-то място на „X Панорама на професионалното образование“. Събитието се провежда под патронажа на Министерството на образованието и науката. Стартът му бе даден от зам.-министър Таня Михайлова и продължи 3 дни (19-21.04.2018 г.). Форумът се провежда в Международния панаир в гр. Пловдив, 350 ученици от 150 професионални гимназии, преминавайки под знака на изключителен професионализъм от страна на домакините.

В решителна битка срещу 16 отбора в направление „Фризьорство“, дошли на състезанието от всички краища на България, нашите момчета от ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, показаха изключителен дух и самочувствие на своята работна станция, доказвайки на жури и посетители своя изключителен професионализъм за крехката си ученическа възраст. Журито, състоящо се от изключителни професионалисти в областта на фризьорството оцениха по достойнство работата на нашите момчета. Концепцията, към която се придържаха нашите представители бе – „Възраждане на 70-те в бъдещето“. Очевидно е, че учениците ни надминаха себе си. Изключително впечатлени от резултата, журито удостои нашите ученици с почетното 3-то място.

Ето го и екипа, сътворил този страхотен успех: Радослав Младенов – фризьор, Екатерина Ангелова – грим и Валентин Крънчов – модел. Под вещото ръководство на своя учител и професионален ментор Карамфила Андреева (Учител по фризьорство) и Димитрина Иванова (Директор на ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград),  доказаха на всички смисъла от професионално образование и силната нужда от неговата подкрепа. Доказаха, че с желание, труд и труд се постига много.

Момчетата и техните учители вече са по домовете си, изключително развълнувани и щастливи от постигнатия успех. Целият учителски колектив на Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, искаме да им благодарим и поздравим за всички положени усилия и последвалия страхотен успех! Пожелаваме на нашите момчета и техните ментори здраве и още много успехи в личното и професионално поприще!

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни