„ЛИЧНОСТ НА ГОДИНАТА“ С КЕТЪРИНГ, ОСИГУРЕН ОТ НАШЕТО УЧИЛИЩЕ

За пореден път ни се гласува огромно доверие, което с общи усилия и по оценки на организатори и гости, бе напълно оправдано. „Личност на годината“ е част от празничната програма на община Благоевград, по случай 5 октомври, когато честваме 106 години от присъединяването на Горна Джумая и Пиринска Македония към Майка България.

 

Изключителни благодарности към община Благоевград за отправената покана и възможност, нашите ученици за пореден път да развихрят фантазията си! Заедно с техните учители по готварство, те показаха изключителен професионализъм и ниво. Това е една от мисиите на нашето училище, а именно – подхождането с вкус и професионализъм към всяко начинание. Д-р Атанас Камбитов – кмет на община Благоевград и г-жа Христина Шопова –  зам.-кмет на община Благоевград, поздравиха лично нашите ученици, пожелавайки им още много успехи в професионално поприще.

От богатия снимков материал, който предлагаме на Вашето внимание, може и сами да се убедите във всичко казано до този момент. Целият екип на Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, поднася своите поздрави към колегите и учениците, взели участие в мероприятието!

Подробна информация за събитието, може да откриете – ТУК