Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост

"Гоце Делчев", гр. Благоевград

Лидер в подготовката на кадри за леката промишленост и услугите в Югозападна България

8 МАРТ 2018 Г. – ФЕЕРИЯ ОТ ЦВЕТНИ ЕМОЦИИ И НАСТРОЕНИЕ

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

На Международния ден на жената – 08.03.2018 г., ученици и преподаватели от Професионална гимназия по туризъм и лека промишленост „Гоце Делчев“, гр. Благоевград, бяха в изключително приповдигнато настроение. През целия ден в сградата на училището кънтеше весел смях, а по лицата на всички грееха красиви усмивки, породени от поредната изненада на някой клас за неговия класен ръководител.

Наградени за празника и в знак на благодарност бяха и всички колежки от екипа. Учителската стая на ПГТЛП „Гоце Делчев“, гр. Благоевград беше препълнена от цвят и благоухание. Подарените от учениците цветя я красяха през целия ден, не оставяйки абсолютно никой наш външен гост равнодушен. Една от големите изненади дойде от XI „б“ клас, които зарадваха своя класен ръководител – г-ца Мавродиева с красиво сребърно колие и прекрасен букет цветя. Не успяла да сдържи сълзите си, г-ца Мавродиева благодари на целия клас за огромната и неочаквана изненада.

В края на работния ден, учителският и ръководен екип реши да се събере и отпразнува подобаващо Международния ден на жената. В духа на добрата обстановка и настроение, всички си пожелахме здраве и още много такива поводи за подобни събирания. На нашите прекрасни ученици, дарили ни с тези страхотни емоции днес, ще пожелаем на първо място – да бъдат здрави! Всички ние поднасяме своите искрени благодарности, пожелавайки им още – никой и нищо да не помрачава вашите големи мечти и набелязани за постигане цели. Весело изкарване на празника колеги, ученици и родители!

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

ПГТЛП "Гоце Делчев", гр. Благоевград

Последни новини

Последвайте ни